Fraktklasse: Varmmat
Viltgryte
—
av
Smakfull og fyldig viltgryte med hjortekjøtt, sopp og løk. Velg mellom hjemmelaget potetmos (vår anbefaling!) eller ris. Serveres med frisk blandet salat, dressing og grovt brytebrød med smør.
Lasagne
—
av
En populær rett som både metter og smaker nydelig! En av våre absolutte bestselgere. Vi lager lasagnen fra bunnen basert på vår egen oppskrift. Serveres sammen med frisk salat, dressing og grovt brytebrød med smør.
Bergensk fiskesuppe
—
av
God og tradisjonsrik fiskesuppe fra Bergen. Vår fiskesuppe inneholder blant annet crème fraîche, fløte og store håndpillede reker. Serveres med grovt brytebrød og smør.
Chili con carne
—
av
Vår egen hjemmelagde versjon av tex-mex klassikeren Chili con carne med kjøttdeig av storfe. Serveres med ris, nachochips, blandet salat og rømme.
Chili sin carne
—
av
Vår vegetarversjon av tex-mex klassikeren Chili sin carne med kidneybønner, paprika, jalapeños og løk. Serveres med ris, nachochips, blandet salat og rømme.
Biff stroganoff
—
av
Mettende og smakfull gryte med biter av mørt oksekjøtt, paprika, løk, sopp og fløte. Velg mellom hjemmelaget potetmos (vår anbefaling!) eller ris. Serveres med frisk blandet salat, dressing og grovt brytebrød med smør.
Burritos
—
av
Skikkelig digge burritos med tex-mex krydret kjøtt av storfe, bønner, tomat og løk. Serveres med blandet salat, rømme og tomatsalsa.
Quesadilla vegetar
—
av
En smaksrik vegatar quesadilla med bønner og søtpotet. Gratinert ost på toppen. Serveres med frisk salat, rømme og salsa.
Hjemmelaget betasuppe
—
av
Tradisjonell hjemmelaget betasuppe med store saftige kjøttbiter og mye grønnsaker. Serveres med flatbrød, grovt brytebrød og smør.
Lapskaus
—
av
Bergens beste lapskaus med saltet fårekjøtt fra lokale norske bønder, og masse deilige grønnsaker. Tradisjonell høstmat som passer like bra hele året. Serveres sammen med flatbrød, grovt brytebrød og smør.
Vegansk nøttestek
—
av
Hjemmelaget nøttestek med ratatouille, ovnsbakte småpoteter og vegansk peppersaus. Vårt mest populære veganske alternativ til selskapsmiddager.
Helstekt indrefilet
—
av
Helstekt indrefilét av okse serveres med bakte rotgrønnsaker, gulrotpuré, stekte småpoteter og Bordelaisesaus. En av våre bestselgere som passer perfekt til selskap og finere anledninger.
Tapas of the world
—
av
Vår mest spennende tapasmeny med smaker fra hele verden. Våre matglade kokker har hentet inspirasjon fra flere land og matkulturer for å gi deg et rikelig og variert utvalg. Vi har gjort noen tilpasninger etter bergenske ganer, så alle kan finne noe de liker. Menyen passer utmerket til både formelle og uformelle sammenkomster med fokus…
Tapas vegetar
—
av
Våre matglade kokker har satt sammen en fullverdig vegetartapas som et grønnere og mer bærekraftig alternativ til våre andre tapasretter. Det skal ikke være kjipt å spise ansvarlig, så vi er stolte av å tilby en variert og smakfull tapasmeny med digge vegetarretter. Bra for deg, bra for planeten.
Tex-mex buffét
—
av
Med en så digg tex-mex meny som denne kan det være du vil ha tacofredag hver dag!
Langtidsstekt svinenakke
—
av
Saftig langtidsstekt svinenakke, servert med gulrotpuré, bakte rotgrønnsaker og Bordelaisesaus. En sikker vinner til ditt middagsbesøk.
Reinsdyrstek
—
av
Smakfull og mør reinsdyrstek servert med gulrotpuré, sesongens bakte rotgrønnsaker, kokte poteter, kremet viltsaus og tyttebær.
Bakt laks
—
av
Bakt laks marinert med hvitløk og persille servert med sesongens rotgrønnsaker, hjemmelaget fiskesaus og stekte småpoteter. Sunt, enkelt og veldig godt!
Urtebakt steinbit
—
av
Urtebakt steinbit servert med bakte cherrytomater, ertepuré og stekte småpoteter. Steinbiten er best i sesong fra mai til september, men kan nytes hele året. Smaksmessig kan steinbit minne om torsk, men med litt fastere kjøtt. Vår favoritt innen hvit fisk!