Selskapsmeny

Selskapsmat skal ikke bare være en smaksopplevelse for ganen, men også en fryd for øyet. Vi bruker kun de beste råvarene og har et personale som ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Last ned selskapsmeny PDF →

Forretter

Melon og serranoskinke
anrettet med parmesan, balsamicosirup og ristede pinjekjerner.

Allergener: egg, melk, nøtter, sulfitt

Skagenrøre med reker og kreps
anrettet på butterdeig sammen med scampi, kamskjell og sitron.

Allergener: gluten, egg, melk,
skalldyr, bløtdyr 

Fersk grønn asparges og serranoskinke
anrettet med balsamicosirup og høvlet manchego.

Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt

Fersk grønn asparges på smørsaus
anrettet med sprøstekt fenalår.

Allergener: melk, sulfitt

Røkt ørret på salatblad
anrettet med chevre, fersk asparges og lønnesirup.

Allergener: melk, fisk, nøtter

Bergensk fiskesuppe
syrlig kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker julienne og suppeboller. Serveres med grovt brytebrød og smør.

Allergener: gluten, egg, melk, fisk, sesam, selleri, nøtter, soya, sulfitt

Kremet skalldyrsuppe
anrettet med rømme, reker og skivet kamskjell.

Allergener: gluten, egg, melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, selleri, sesam, soya, nøtter


Mellomretter

Andebryst med syltet rødløk og spinat
anrettet kald med kokt søt pære, balsamico- sirup og solbærvinaigrette.

Allergener: sesam, sulfitt

Marinert kyllingfilet med sautert søtpotet
anrettet med frisk salat og solbærvinaigrette.

Allergener: gluten, melk

Fersk breiflabb toppet med fenikkelsalat
anrettet med byggrynsrisotto, kremet fiskesaus og ristet fenalår.

Allergener: gluten, melk, fisk, sulfitt

Kamskjell på gulrotpurè
anrettet med karsesalt, lodderogn og ristet fenalår.

Allergener: melk, fisk, bløtdyr


Hovedretter

Helstekt kalvefilet
anrettet med søtpotetpurè, stekt sopp, rødløkskompott, estragonsaus og amandinepoteter.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Flatbiff av lam
anrettet med søtpotetpurè, glasert sjalottløk, spinat, kraftig lammesaus og amandinepoteter.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Ytrefilet av svin
medaljong surret i kalkunbacon, servert med coleslaw av ferske rotgrønnsaker, amandinepoteter og en fyldig nøtte- og chilisaus.

Allergener: egg, melk, selleri,
sennep, peanøtter, nøtter, 

Ciderbraisert svinenakke
anrettet med sauterte grønnsaker, cidersaus og grov potetstappe.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Hjortemedaljong
anrettet med stekt sopp, løk og bacon, kokt rosenkål, pastinakkpurè amandinepoteter og viltsaus.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Helstekt ytrefilet av lam
anrettet med ovnsbakt gulrot, pastinakk, sopp og sjalottløk, amandinepoteter og kraftig sjysaus.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

 

Helstekt indrefilet
anrettet med sopp og løk, baconsurrede bønnebuketter, bakt tomat med parmesan, rødvinssaus eller peppersaus og amandinepoteter.

Allergener: egg, melk, selleri, soya, sulfitt

 

Breiflabb på bakte rødbeter
anrettet med kokt gulrot og brokkoli amandinepoteter og kremet fiskesaus.

Allergener: melk, fisk, selleri, sulfitt

 


Dessert

Pasjonsfruktmousse i sjokoladetulipan
anrettet med bringebærcoulis og pyntet med friske bær.

Allergener: egg, melk, soya

Sjokolademousse i sjokoladetulipan
anrettet med vaniljekrem og pyntet med friske jordbær.

Allergener: egg, melk, soya, nøtter,
spor av gluten

Oreokake, hjemmelaget med philadelphiakrem
anrettet i glass med bringebær og sitronmelisse.

Allergener: gluten, egg, melk, soya

Marinert pære og ostekrem
tilsmakt pasjonsfrukt og karamell, anrettet med karamelliserte valnøtter og friske bær.

Allergener: melk, soya, nøtter

Panna cotta av hvit sjokolade
tilsmakt sitrus, anrettet med bringebærcoulis og karamellkjeks, pyntet med friske bær.

Allergener: gluten, melk, soya

Crème brûlée
anrettet med fiken og bringebær.

Allergener: egg, melk