Selskapsmeny
Selskapsmat skal ikke bare være en smaksopplevelse for ganen, men også en fryd for øyet. Vi bruker kun de beste råvarene og har et personale som ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Last ned selskapsmeny PDF →
Forrett
Melon og serranoskinke
anrettet med parmesan, balsamicosirup og ristede pinjekjerner.
Allergener: egg, melk, nøtter, sulfitt
Skagenrøre med reker og kreps
anrettet på butterdeig sammen med scampi, kamskjell og sitron.
Allergener: gluten, egg, melk, skalldyr, bløtdyr
Fersk grønn asparges og serranoskinke
anrettet med balsamicosirup og høvlet manchego.
Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt
Fersk grønn asparges på smørsaus
anrettet med sprøstekt fenalår.
Allergener: melk, sulfitt
Røkt ørret på salatblad
anrettet med chevre, fersk asparges og lønnesirup.
Allergener: melk, fisk, nøtter
Bergensk fiskesuppe
syrlig kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker julienne og suppeboller. Serveres med grovt brytebrød og smør.
Allergener: gluten, egg, melk, fisk, sesam, selleri, nøtter, soya, sulfitt
Kremet skalldyrsuppe
anrettet med rømme, reker og skivet kamskjell.
Allergener: gluten, egg, melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, selleri, sesam, soya, nøtter
Mellomretter
Andebryst med syltet rødløk og spinat
anrettet kald med kokt søt pære, balsamico- sirup og solbærvinaigrette.
Allergener: sesam, sulfitt
Marinert kyllingfilet med sautert søtpotet
anrettet med frisk salat og solbærvinaigrette.
Allergener: gluten, melk
Fersk breiflabb toppet med fenikkelsalat
anrettet med byggrynsrisotto, kremet fiskesaus og ristet fenalår.
Allergener: gluten, melk, fisk, sulfitt
Kamskjell på gulrotpurè
anrettet med karsesalt, lodderogn og ristet fenalår.
Allergener: melk, fisk, bløtdyr
Hovedretter
Helstekt kalvefilet
anrettet med søtpotetpurè, stekt sopp, rødløkskompott, estragonsaus og amandinepoteter.
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Flatbiff av lam
anrettet med søtpotetpurè, glasert sjalottløk, spinat, kraftig lammesaus og amandinepoteter.
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Ytrefilet av svin
medaljong surret i kalkunbacon, servert med coleslaw av ferske rotgrønnsaker, amandinepoteter og en fyldig nøtte- og chilisaus.
Allergener: egg, melk, selleri, sennep, peanøtter, nøtter
Ciderbraisert svinenakke
anrettet med sauterte grønnsaker, cidersaus og grov potetstappe.
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Hjortemedaljong
anrettet med stekt sopp, løk og bacon, kokt rosenkål, pastinakkpurè amandinepoteter og viltsaus.
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Helstekt ytrefilet av lam
anrettet med ovnsbakt gulrot, pastinakk, sopp og sjalottløk, amandinepoteter og kraftig sjysaus.
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Helstekt indrefilet
anrettet med sopp og løk, baconsurrede bønnebuketter, bakt tomat med parmesan, rødvinssaus eller peppersaus og amandinepoteter.
Allergener: egg, melk, selleri, soya, sulfitt
Breiflabb på bakte rødbeter
anrettet med kokt gulrot og brokkoli amandinepoteter og kremet fiskesaus.
Allergener: melk, fisk, selleri, sulfitt
Dessert
Pasjonsfruktmousse
anrettet med bringebærcoulis og pyntet med friske bær.
Allergener: egg, melk, soya
Sjokolademousse
anrettet med vaniljekrem og pyntet med friske jordbær.
Allergener: egg, melk, soya, nøtter, spor av gluten
Oreodrøm
anrettet i glass med bringebær og sitronmelisse.
Allergener: gluten, egg, melk, soya
Marinert pære og ostekrem
tilsmakt pasjonsfrukt og karamell, anrettet med karamelliserte valnøtter og friske bær.
Allergener: melk, soya, nøtter
Panna cotta av hvit sjokolade
tilsmakt sitrus, anrettet med bringebærcoulis, pyntet med friske bær og sjokolade på toppen.
Allergener: melk, soya
Crème brûlée
anrettet med fiken og bringebær.
Allergener: egg, melk