Selskapsmeny

Selskapsmat skal ikke bare være en smaksopplevelse for ganen, men også en fryd for øyet. Vi bruker kun de beste råvarene og har et personale som ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Last ned selskapsmeny PDF →

Forrett

Melon og serranoskinke

anrettet med parmesan, balsamicosirup og ristede pinjekjerner.

Allergener: egg, melk, nøtter, sulfitt

Skagenrøre med reker og kreps

anrettet på butterdeig sammen med scampi, kamskjell og sitron.

Allergener: gluten, egg, melk, skalldyr, bløtdyr

Fersk grønn asparges og serranoskinke

anrettet med balsamicosirup og høvlet manchego.

Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt

Fersk grønn asparges på smørsaus

anrettet med sprøstekt fenalår.

Allergener: melk, sulfitt

Røkt ørret på salatblad

anrettet med chevre, fersk asparges og lønnesirup.

Allergener: melk, fisk, nøtter

Bergensk fiskesuppe

syrlig kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker julienne og suppeboller. Serveres med grovt brytebrød og smør.

Allergener: gluten, egg, melk, fisk, sesam, selleri, nøtter, soya, sulfitt

Kremet skalldyrsuppe

anrettet med rømme, reker og skivet kamskjell.

Allergener: gluten, egg, melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, selleri, sesam, soya, nøtter

Mellomretter

Andebryst med syltet rødløk og spinat

anrettet kald med kokt søt pære, balsamico- sirup og solbærvinaigrette.

Allergener: sesam, sulfitt

Marinert kyllingfilet med sautert søtpotet

anrettet med frisk salat og solbærvinaigrette.

Allergener: gluten, melk

Fersk breiflabb toppet med fenikkelsalat

anrettet med byggrynsrisotto, kremet fiskesaus og ristet fenalår.

Allergener: gluten, melk, fisk, sulfitt

Kamskjell på gulrotpurè

anrettet med karsesalt, lodderogn og ristet fenalår.

Allergener: melk, fisk, bløtdyr

Hovedretter

Helstekt kalvefilet

anrettet med søtpotetpurè, stekt sopp, rødløkskompott, estragonsaus og amandinepoteter.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Flatbiff av lam

anrettet med søtpotetpurè, glasert sjalottløk, spinat, kraftig lammesaus og amandinepoteter.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Ytrefilet av svin

medaljong surret i kalkunbacon, servert med coleslaw av ferske rotgrønnsaker, amandinepoteter og en fyldig nøtte- og chilisaus.

Allergener: egg, melk, selleri, sennep, peanøtter, nøtter

Ciderbraisert svinenakke

anrettet med sauterte grønnsaker, cidersaus og grov potetstappe.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Hjortemedaljong

anrettet med stekt sopp, løk og bacon, kokt rosenkål, pastinakkpurè amandinepoteter og viltsaus.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Helstekt ytrefilet av lam

anrettet med ovnsbakt gulrot, pastinakk, sopp og sjalottløk, amandinepoteter og kraftig sjysaus.

Allergener: melk, selleri, sulfitt

Helstekt indrefilet

anrettet med sopp og løk, baconsurrede bønnebuketter, bakt tomat med parmesan, rødvinssaus eller peppersaus og amandinepoteter.

Allergener: egg, melk, selleri, soya, sulfitt

Breiflabb på bakte rødbeter

anrettet med kokt gulrot og brokkoli amandinepoteter og kremet fiskesaus.

Allergener: melk, fisk, selleri, sulfitt

Dessert

Pasjonsfruktmousse 

anrettet med bringebærcoulis og pyntet med friske bær.

Allergener: egg, melk, soya

Sjokolademousse

anrettet med vaniljekrem og pyntet med friske jordbær.

Allergener: egg, melk, soya, nøtter, spor av gluten

Oreodrøm

anrettet i glass med bringebær og sitronmelisse.

Allergener: gluten, egg, melk, soya

Marinert pære og ostekrem

tilsmakt pasjonsfrukt og karamell, anrettet med karamelliserte valnøtter og friske bær.

Allergener: melk, soya, nøtter

Panna cotta av hvit sjokolade

tilsmakt sitrus, anrettet med bringebærcoulis, pyntet med friske bær og sjokolade på toppen.

Allergener: melk, soya

Crème brûlée

anrettet med fiken og bringebær.

Allergener: egg, melk