Selskapsmeny

Selskapsmat skal ikke bare være en smaksopplevelse for ganen, men også en fryd for øyet. Vi bruker kun de beste råvarene og har et personale som ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Last ned selskapsmeny PDF →

Forretter

Melon og serranoskinke
anrettet med parmesan, balsamicosirup og ristede pinjekjerner.

Skagenrøre med reker og kreps
anrettet på butterdeig sammen med scampi, kamskjell og sitron.

Fersk grønn asparges og serranoskinke
anrettet med balsamicosirup og høvlet manchego.

Fersk grønn asparges på smørsaus
anrettet med sprøstekt fenalår.

Røkt ørret på salatblad
anrettet med chevre, fersk asparges og lønnesirup.

 

Bergensk fiskesuppe
syrlig kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker julienne og suppeboller. Serveres med grovt brytebrød og smør.

Kremet skalldyrsuppe
anrettet med rømme, reker og skivet kamskjell.


Mellomretter

Andebryst med syltet rødløk og spinat
anrettet kald med kokt søt pære, balsamico- sirup og solbærvinaigrette.

 

Marinert kyllingfilet med sautert søtpotet
anrettet med frisk salat og solbærvinaigrette.

Fersk breiflabb toppet med fenikkelsalat
anrettet med byggrynsrisotto, kremet fiskesaus og ristet fenalår.

Kamskjell på gulrotpurè
anrettet med karsesalt, lodderogn og ristet fenalår.


Hovedretter

Helstekt kalvefilet
anrettet med søtpotetpurè, stekt sopp, rødløkskompott, estragonsaus og amandinepoteter.

Flatbiff av lam
anrettet med søtpotetpurè, glasert sjalottløk, spinat, kraftig lammesaus og amandinepoteter.

Ytrefilet av svin
medaljong surret i kalkunbacon, servert med coleslow av ferske rotgrønnsaker, amandinepoteter og en fyldig nøtte- og chilisaus.

Ciderbraisert svinenakke
anrettet med sauterte grønnsaker, cidersaus og grov potetstappe.

Hjortemedaljong
anrettet med stekt sopp, løk og bacon, kokt rosenkål, pastinakkpurè amandinepoteter og viltsaus.

Helstekt ytrefilet av lam
anrettet med ovnsbakt gulrot, pastinakk, sopp og sjalottløk, amandinepoteter og kraftig sjysaus.

 

Helstekt indrefilet
anrettet med sopp og løk, baconsurrede bønnebuketter, bakt tomat med parmesan, rødvinssaus eller peppersaus og amandinepoteter.

 

Breiflabb på bakte rødbeter
anrettet med kokt gulrot og brokkoli amandinepoteter og kremet fiskesaus


Dessert

Pasjonsfruktmousse i sjokoladetulipan
anrettet med bringebærcoulis og pyntet med friske bær.

Sjokolademousse i sjokoladetulipan
anrettet med vaniljekrem og pyntet med friske jordbær.

Oreokake, hjemmelaget med philadelphiakrem
anrettet i glass med bringebær og sitronmelisse.

Marinert pære og ostekrem
tilsmakt pasjonsfrukt og karamell, anrettet med karamelliserte valnøtter og friske bær.

Panna cotta av hvit sjokolade
tilsmakt sitrus, anrettet med bringebærcoulis og karamellkjeks, pyntet med friske bær.

Crème brûlée
anrettet med fiken og bringebær.