Villa Kalfaret

- Selskapslokale med utsikt over store lungegårdsvannet

Denne villaen er over 100 år gammelt, bygget i 1915. Den har bevart sin historiske og herskapelig stemning, samtidig som den er modernisert slik at den kan brukes som selskapslokale. Her får man nydelig utsikt over Store lungegårdsvann og Ulriken.

Villa Kalfaret er nevnt som en arkitektonisk perle og vi er helt enig! Det er høyt under taket, nydelige detaljer gjennom hele huset, lysekrone, peis, fiskebeinsgulv – og så mye mer!

For selskap til rundt 30-35 personer er dette lokale perfekt for det meste. Bryllup, konfirmasjon, jubileum, firmafest, julebord og mange andre anledninger. Det har også en god parkeringsplass med plass til åtte biler. Lokale er kun ledig for leie i helgene.

Er du interessert i Villa Kalfaret til ditt selskap? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
  • Konfirmasjon/Dåp/Julebord/Jubileum:
    Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
  • Bryllup:
    Kr. 10.000,- + vask kr. 1.700,-
I tillegg kommer en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, blomster, serveringspersonell og rydding.
Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

    Skal vi kontakte deg?