Fana Roklubb

- Selskapslokaler ved Nordåsvannet

Her finner du allsidige selskapslokaler som egner seg godt til både konfirmasjon og jubileumfirmafester og blåturer. Spesielt populært er det å bruke Fana Roklubb som bryllupslokaler. Plasseringen rett ved sjøen gir fantastiske bilder og minner for livet.

Selskapslokalene ligger nydelig til på Fjøsanger, i sjøkanten på nordenden av Nordåsvannet, rett over Gamlehaugen i Bergen. Utenfor spisesalen er det en stor terrasse med utsikt over slottet og sjøen, hvor gjestene kan nyte frisk luft og solskinn om sommeren.

Er du interessert i Fana Roklubb som selskapslokalet? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Fredag:
  Kr. 7.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Lørdag:
  Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Søndag til torsdag pr. dag:
  Kr. 5.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Minnestund:
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.700,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering.

I dette lokalet kan man velge mellom to løsninger

Alternativ 1: Full pakke
I tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding. Drikkevarer og egne kaker kan man ta med selv etter nærmere avtale.

Alternativ 2: Selvbetjening
Det bestilles mat fra vår catering meny, men dere kan selv ordne alt som har med dekking, servering og rydding. Om dere ikke finner ønsket rett her, kan vi selvfølgelig også lage tilpasset meny ved catering leveranse.
Ved selvbetjening er det 30.års aldersgrense for å leie, og ansvarlig leietaker signerer en leiekontrakt med betingelser som må overholdes. Utvask ved selvbetjening koster kr 1.950,- og et servicegebyr på 2.500,-

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

  Skal vi kontakte deg?