Rambergstunet

- Selskapslokale på Fanafjellet

Rambergstunet ligger idyllisk til på Fana med flott trehusbebyggelse som oser av ekte bonderomantikk. Ønsker du et selskapslokale med nærkontakt til flott natur og nydelig utsikt over Fana? Da er Rambergstunet noe for deg! Selskapslokalene egner seg spesielt godt til bryllup, konfirmasjon, minnestund, jubileum og blåtur.

Lyden fra små bekker, det koselige gamle tunet, og de skjeve rustikke steintrappene lager en magisk stemning fra gjestene ankommer til langt utover kvelden. Hva med ankomst i hest og kjerre, kokker på tunet som griller helstekt lam eller gris, aperitif med lokalmat? Spør oss, vi har mange gode ideer som du kan bruke for å gjøre ditt selskap perfekt.

Er du interessert i å holde selskap på Rambergstunet? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Mandag - torsdag (pr. dag):
  Kr. 5.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Fredag:
  Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Lørdag :
  Kr. 9.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Søndag:
  Kr. 6.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Minnestund:
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.700,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering. Det kommer derfor, i tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding.

Fra 1.mai -30.sept har vi et minimumsantall på 55 middagsgjester for å få leie lokalet til bryllup.

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

  Skal vi kontakte deg?