Torvsalen

- Historisk selskapslokale i Gamle Bergen

Torvsalen er en del av Gamle Bergen Museum /Bymuseet i Bergen, og har, som antydet i navnet, beliggenhet på museets torv. Lokalet har vært et samlingspunkt i flere tiår – det er opprinnelig et gammelt bedehus, men har i senere tid blitt brukt som blant annet forsamlingshus og selskapslokale.

Torvsalen har et gulvareal på ca. 165 m2, med en scene på 15 m2 og et galleri på 90 m2 i 2.etasje.

Trykk for å se planskisse av 1.etasje i Torvsalen

Garderobe og toaletter er i 2. etasje, mens handikap-toalett er i kjeller med inngang utenifra.

Trykk for å se planskisse av 2.etasje i Torvsalen

Torvsalen er godkjent for 120 personer, og kan dekkes til ca. 90 gjester. Den er egnet til flere typer arrangementer: Bryllup, jubileum, konfirmasjon, minnestund, konferanser, foredrag, firmafest, konserter m.m

Historiske Torvsalen vil sette en god atmosfære for ditt selskap eller arrangement.
Vil du vite mer? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Fredag og søndag pr. dag:
  Kr. 7.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Lørdag:
  Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Mandag til torsdag pr. dag:
  Kr. 4.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Minnestund:
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.700,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering. Det kommer derfor, i tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding.

Fra 1.mai -30.sept har vi et minimumsantall på 55 middagsgjester for å få leie lokalet til bryllup.

Etter museets regler er det ikke lov med levende lys i dette lokalet. Man kan heller ikke nyte alkohol utenfor lokalet, og drikkevarer og personlige eiendeler må tas med hjem samme kveld som selskapet holdes. Dette fordi museet kan holde åpent neste dag. Dersom du ønsker å hente drikkevarer og eiendeler dagen etter kan du leie lokalet en ekstra dag.

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

  Skal vi kontakte deg?