Kronstad Hovedgård

- Staselig bryllupslokale på Kronstad

Kronstad Hovedgård er et flott, herskapelig selskapslokale med praktfull beliggenhet sentralt på Kronstadhøyden. Nydelig utsikt mot Starefossen, Kalfaret og Store Lungegårdsvann inn mot Bergen sentrum.

Drømmer du om et herskapelig bryllup er Kronstad Hovedgård, som et av Bergens fineste bryllupslokaler, det selvsagte valget. Vi pynter og kommer gjerne med ideer til bryllupet ditt slik at du får en helhetlig ramme på alt fra bryllupsmeny, lys og servietter, til musikk og toastmaster. Vi strekker oss langt for å oppfylle dine bryllupsdrømmer.

Kronstad Hovedgård passer selvfølgelig også til andre selskapeligheter, og har en fantastisk sentral beliggenhet til konfirmasjon, jubileum, firmafester, dåp og julebord. Danmarksplass, med bybane og buss, ligger like ved, og Bergen sentrum er bare en kort kjøretur unna.

Trykk for å se planskisse over Kronstad Hovedgård

Er du interessert i å leie Kronstad Hovedgård? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
  • Mandag - søndag pr. dag:
    Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
  • Minnestund:
    Kr. 3.000,- + vask kr. 1.700,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering. Det kommer derfor, i tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding.

Fra 1.mai -30.sept har vi et minimumsantall på 55 middagsgjester for å få leie lokalet til bryllup.

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

    Skal vi kontakte deg?