Bergens Roklubb

- Selskapslokaler i Fana med utsikt over Nordåsvannet

Bergens Roklubb ligger nydelig til på Fana-siden av Nordåsvannet, kun 20 min kjøretur fra Bergen sentrum. Klubblokalet har et unikt uteområde som kan benyttes i forbindelse med både møter og konferanser, eller selskapeligheter, som bryllup, konfirmasjon, sommerfest og julebord.

De store panoramavinduene i selskapslokalene garanterer lys og en fantastisk utsikt både til naturen omkring og Nordåsvannet.

Trykk for å se planskisse over Bergens Roklub

Er du interessert i Bergens Roklubb som selskapslokale? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Fredag:
  Kr. 8.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Lørdag:
  Kr. 9.500,- + vask kr. 1.700,-
 • Søndag til torsdag (før kl.18):
  Kr. 4.000,- + vask kr. 1.700,-
 • Søndag til torsdag (kveld):
  Kr. 6.500,- + vask kr. 1.700,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering. Det kommer derfor, i tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding.

Fra 1.mai -30.sept har vi et minimumsantall på 55 middagsgjester for å få leie lokalet til bryllup.

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

  Skal vi kontakte deg?