Bryllup

– bryllupslokaler og catering i Bergen og omegn

Bryllup er en av livets lykkeligste dager og skal samtidig være et godt minne i årene som kommer. En bryllupsdag krever planlegging og fokus på alt fra egnede bryllupslokaler til invitasjoner, sanger og blomster, bordkort, musikk, og ikke minst bryllupsmiddagen.

Be oss gjerne komme med forslag som passer til ditt bryllup med tanke på bryllupslokaler, catering og eventuelt andre ting vi kan hjelpe med for å gjøre dagen din ekstra spesiell. Vi arrangerer rundt 200 bryllup i året og vet hva som skal til for at det skal bli en uforglemmelig kveld.

Ta en titt i de flotte bryllupslokalene våre og se om du finner et som passer din stil og ditt behov, enten du vil ha et herskapelig bryllup på Kronstad Hovedgård, bonderomantisk stil på Hordamuseet eller maritimt bryllup på for eksempel Fana Roklubb.

Ønsker du hjelp med å finne det perfekte bryllupslokalet, eller sette sammen den ultimate bryllupsmiddagen? Send oss en melding i kontaktskjemaet, ring 55 50 75 00 eller send oss en e-post.

Mat til bryllupet, send en e-post til: catering@safari.no
Mat og lokalet til bryllupet, send oss en e-post til: selskap@safari.no

Nederst på siden kan du ta en titt på to småfilmer vi har laget, som viser litt av det du kan få som kunde hos oss.

  Skal vi kontakte deg?

  Bryllupsmeny

  Bryllupsmiddagen er særdeles viktig å få på plass. Du kan velge mellom de lekreste retter som gjestene vil sette stor pris på. Har dere egne ønsker, så kan dere snakke med vår kjøkkensjef, så skreddersyr vi en løsning for dere.

  Se selskapsmeny her →

  Cateringmeny

  I tillegg til selskapsmenyen, kan du også velge fritt fra cateringmenyen for å sette sammen den perfekte bryllupsmiddagen. Egne priser ved bruk av serveringspersonale. Spør oss!