Sommerfest

Skal du arrangere sommerfest eller blåtur i Bergen og omegn? Her finner du både selskapslokaler som viser seg fra sin beste side om sommeren, samt lette og fristende matretter som gjør årets sommerfest til en uforglemmelig opplevelse.

Hva med å fyre opp grillen? Du kan velge mellom 3 ulike grillbuffeter med tilbehør som leveres kaldt og kan legges rett på grillen. Eller passer det bedre med ferske blåskjell, reker og krabbe? Du kan også diske opp med klassiske koldtbord eller tapas på menyen.

En sommerfest tar seg ofte godt ut i nærheten av sjøen, derfor er selskapslokalet til Bergens Roklubb på Fana, med maritimt preg og flott utsikt, et ypperlig valg. Eller hva med historiske omgivelser på Hordamuseet?

Ønsker du hjelp til å sette sammen årets sommerfest? Send oss en melding i kontaktskjemaet, ring 55 50 75 00 eller send oss en e-post på catering@safari.no

Vi tar imot selskap på opptil 100 personer der vi klarer å tilpasse myndighetenes krav til smittevern. Hensyn som avstand, rengjøring av berøringsflater, smittesporing etc. ivaretas av vår restaurantansvarlig eller selskapets hovmester. Tiltakene justeres etter situasjon og til enhver tid gjeldende anbefalinger og krav fra myndighetene.

    Skal vi kontakte deg?

    Selskapslokaler til sommerfest

    Catering til sommerfest