Koldtbord Luksus
8 smakfulle fat med hjemmelaget mat.
Minimum 12 personer
Description
Dette koldtbordet inneholder følgende:
- Grillskinke med grønn asparges
- Roastbeef med sprøløk (1,6,10)
- Svinestek med surkål
- Skalldyrfat med håndpillede reker og krepsehaler (2)
- Røkt ørret med eggerøre (2,3,4,7)
- Kyllingklubber
Og følgende tillegg til koldtbord standard:
- Hel kokt ørret (2,3,4)
- Varmrøkt pepperlaks (2,4,10)
Tilbehør:
- Agurksalat
- Tomatsalat
- Rømme (7)
- Deilig salat med rødløk, agurk, cherrytomater, oliven, bladsalat og mozzarella (7)
- Urteolje
- Potetsalat (3,10)
- Waldorfsalat (3,6,8,9)
- Syltet perleløk
- Majones (3)
- Remulade (3)
- Tomatsild (4)
- Loff (1)
- Grove brytebrød (1,6,11)
- Smør (7)
Maten blir pent pyntet og anrettet på fat.
Levert i kjølekasser slik at maten holder topp kvalitet frem til kunden skal spise.
Allergener:
- 1 Gluten
- 2 Skalldyr
- 3 Egg
- 4 Fisk
- 5 Peanøtter
- 6 Soya
- 7 Melk
- 8 Nøtter
- 9 Selleri
- 10 Sennep
- 11 Sesam
- 12 Sulfitt
- 13 Lupin
- 14 Bløtdyr
You may also like…
Gryte som tillegg til koldtbord
Biff stroganoff eller viltgryte, halve porsjoner.
Minimum 12 personer
kr 135,00 Les merHjemmelaget fruktsalat
Frisk fruktsalat med hjemmelaget vaniljekrem eller vaniljeis.
Minimum 10 personer. Prisen er pr.stk.
kr 95,00 Les merPanna cotta
Hjemmelaget – en klassisk italiensk dessert som egentlig betyr «kokt fløte». Toppes med bringebærcoulis.
Minimum 10 personer. Prisen er pr.stk.
kr 95,00 Les mer