Håkonsgaten

- Møtelokaler i Bergen Sentrum

I Håkonsgaten finner du et allsidig møtelokale som er spesielt godt egnet til møter, kurs og konferanser. Plasseringen midt i Bergen Sentrum gir nærhet til byens parkeringshus og offentlig transport, kun 5 minutters spasertur fra Festplassen. Den sentrale beliggenheten gjør også at lokalene passer perfekt til konfirmasjon, minnestund, jubileum og firmafester, med byens uteliv rett utenfor dørene.

Møtelokalet er ca 125 kvm stort, i tillegg finnes det garderobe, toaletter med et handicaptoalett, storkjøkken og bar. Du kan ha opptil 130 personer, og skal dere spise, kan det dekkes på til ca. 80-90 personer. Lokalet har også en foldevegg som kan gi deg et mindre møtelokale med plass til ca. 20 personer, om du skal holde styremøter eller dagsmøter med få deltakere.

Trykk for å se planskisse over Håkonsgaten

Håkonsgaten har fått montert opp nytt audio- og visuelt utstyr med tre videokanoner og tre lerret som gir møtet eller kurset ditt et profesjonelt uttrykk.

Er du interessert i møtelokalene i Håkonsgaten? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Fredag eller lørdag pr. dag:
  Kr. 7.500,- + vask kr. 1.400,-
 • Søndag til torsdag pr. dag:
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.400,-
 • Hele helgen fredag til søndag:
  Kr. 9.000,- + vask kr. 1.400,-
 • Minnestund:
  kr. 3.000,- + vask kr. 1.200,-
Leie av lokalet forutsetter at man bestiller mat fra Safari Catering.

I dette lokalet kan man velge mellom to løsninger:

Alternativ 1: Full pakke
I tillegg til husleie, en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, serveringspersonell og rydding. Drikkevarer og egne kaker kan man ta med selv etter nærmere avtale.

Alternativ 2: Selvbetjening
Det bestilles mat fra vår catering meny, men dere kan selv ordne alt som har med dekking, servering og rydding. Om dere ikke finner ønsket rett her, kan vi selvfølgelig også lage tilpasset meny ved catering leveranse. Dere velger selv om dere ønsker en vakt til stedet under arrangementet til kr. 390,- per time, eller om dere betaler et depositum på kr 4.000,-

Ved selvbetjening er det 30.års aldersgrense for å leie, og ansvarlig leietaker signerer en leiekontrakt med betingelser som må overholdes for å få returnert depositumet.

Bilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokaleBilde av selskapslokale

  Skal vi kontakte deg?