Håkonsgaten

- møtelokaler i Bergen Sentrum

I Håkonsgaten finner du et allsidig møtelokale som er spesielt godt egnet til møter, kurs og konferanser. Plasseringen midt i Bergen Sentrum gir nærhet til byens parkeringshus og offentlig transport, kun 5 minutters spasertur fra Festplassen. Den sentrale beliggenheten gjør også at lokalene passer perfekt til konfirmasjon, minnestund, jubileum og firmafester, med byens uteliv rett utenfor dørene.

Møtelokalet er ca 125 kvm stort, i tillegg finnes det garderobe, toaletter med et handicaptoalett, storkjøkken og bar. Du kan ha opptil 130 personer, og skal dere spise, kan det dekkes på til ca. 80-90 personer. Lokalet har også en foldevegg som kan gi deg et mindre møtelokale med plass til ca. 20 personer, om du skal holde styremøter eller dagsmøter med få deltakere.
Trykk for å se planskisse over Håkonsgaten


Håkonsgaten har fått montert opp nytt audio- og visuelt utstyr med tre videokanoner og tre lerret som gir møtet eller kurset ditt et profesjonelt uttrykk.

Er du interessert i møtelokalene i Håkonsgaten? Ta kontakt her!

Priser og betingelser
 • Fredag eller lørdag pr. dag
  Kr. 7.500,- + vask kr. 1.400,-
 • Søndag til torsdag pr. dag
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.400,-
 • Hele helgen fredag til søndag
  Kr. 9.000,- + vask kr. 1.400,-
 • Minnestund
  Kr. 3.000,- + vask kr. 1.200,-
I tillegg kommer en kuvertpris fra oss som inkluderer; meny etter avtale, tilrettelegging, oppdekking, duker, lys, servietter, blomster, serveringspersonell og rydding.

Ved møtevirksomhet på dagtid er vask inkludert i leieprisen.

Skal vi kontakte deg?