Hjem / Om oss

Om oss

Safari Catering ble startet på Kokstad tilbake i 2001. Selskapet ble startet med et mål om å skape den beste leverandøren av cateringtjenester i Bergen. Mannen bak oppstarten, Arild Faugstad, hadde lang erfaring med å tilby bergensere kvalitetsmat som eier og driver av butikkjeden Safari. Safarikjeden var kjent for å tilby et bredt utvalg av varer og ferskvaredisk med kjøtt og fisk. 

I 2016 kjøpte Safari Catering opp Fana Catering, og ble med dette oppkjøpet Bergens største cateringaktør. Vi fikk også tilgang til Bergens største utvalg av selskapslokaler, og i dag tilbyr vi en lang rekke selskapslokaler og klubbhus i Bergen og omegn som passer til flere forskjellige typer selskap, anledninger og arrangementer.  

Vi er fortsatt Bergens største leverandør av catering- og selskapstjenester. Tilbudet vårt varierer fra velsmakende tapasbuffet til middagsselskap på 6 gjester, variert lunsjkonsept til bedrifter, snitter til begravelser, gjennomføring av bryllup med 3-retters menyer i våre selskapslokaler, og servering av opptil 1000 gjester på arrangement.  

Det hele startet med snitter,
som fortsatt er vår bestselger!

Ledelse

Eivind Hope Berntsen
Daglig leder
eivind@safari.no
48 01 35 29

Egil Refsnes
Salg og support
egil@safari.no
92 69 88 38

Kenneth Thorsen
Kjøkkensjef
kenneth@safari.no
47 33 16 48

Gry-Anette Aasen
Leder salg og drift av Selskapsavdeling
gry@safaricatering.no
40 40 16 05

Helene Thorsen Dagestad
Leder Salg- og Kundesenter
helene@safari.no
55 50 75 00

Vi mener et fantastisk måltid er nøkkelen til en vellykket fest! 

Vår matfilosofi er forankret i kvalitet, smak og bærekraft 

For å levere på vår matfilosofi bruker vi kortreiste og ferske kvalitetsråvarer, utnytter sesongenes friskhet og naturlige variasjon, samt har et sterkt fokus på bærekraft gjennom økologi og reduksjon av matsvinn: 

  • Lokale og ferske kvalitetsråvarer er kjerneelementet i våre retter, der smak og friskhet står i fokus. Vi søker aktivt lokale leverandører og produsenter for å sikre kortreist mat 
  • Vår meny varierer med sesongenes naturlige rytme og skaper matopplevelser som speiler naturens beste til enhver tid. Dette gir ikke bare variert smak, men også bevissthet om miljøet 
  • Vi prioriterer økologi for å støtte bærekraftig matlaging, og dette gjenspeiles i vårt engasjement for kvalitet og miljø 
  • Partnerskap med lokale produsenter og leverandører gir oss tilgang til de beste ingrediensene og styrker samholdet i lokalsamfunnet 

Miljø

Safari Catering skal være en positiv bidragsyter i jakten på bærekraftige løsninger til det beste for den verden vi lever i. Dette gir utslag i vår drift på flere områder: 

  • Sertifisert som Miljøfyrtårn siden 2018 
  • Kontinuerlig fokus på å redusere matsvinn gjennom maksimal utnyttelse av råvaren og riktige porsjonsstørrelser 
  • Vi velger kun leverandører som følger våre retningslinjer for miljø- og bærekraft, og de skal aktivt jobbe for å redusere sin miljøpåvirkning 
  • Tydelig ambisjon om å minimere bruk av engangsemballasje, fokus på gjenbruk av transportemballasje og bruk av resirkulerte emballasjeråvarer, samt kildesortering 
  • Transport med nullutslipp eller lavutslipp ved å ha en bilpark satt sammen av elbiler og biler med høyeste Euroklasse. Vi har to helt nye elbiler i bilparken 
  • Moderne lokaler med lavest mulig energibehov, samtidig som vi sikrer trygg mat gjennom nedkjølte produksjonslokaler 

Dette sikrer at maten fra oss ikke bare er smakfulle, men også ansvarlig. Vi ønsker å få innspill til hvordan vi kan forbedre vår klima- og miljøpåvirkning. Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema eller send oss en mail.

Vi er stolte over å være en godkjent lærebedrift

I en tid hvor det er utfordrende å sikre tilgang på dyktige kokker, ser vi på vårt ansvar som lærebedrift som en investering i bransjens fremtid. Tilgangen på gode kokker, og talenter innen faget, er særlig viktig for oss når vi skal lage god velsmakende mat til alle våre kunder.

Safari Catering ønsker å ta sin del av ansvaret for at det finnes spennende og gode arbeidsplasser for elever på vei mot fagbrev, og vår kultur for læring og utvikling gir ungdommene nødvendig trygghet i sin læreprosess. Vi har til enhver tid 1 – 3 lærlinger ansatt, og vi ser på disse som en verdifull ressurs i vår drift.

Som selskap er vi hele tiden på jakt etter utvikling, og vi oppfordrer lærlingene til å stille spørsmål og komme med nye ideer. Dette bidrar ytterligere til vår innovative tilnærming til matlaging og kundeopplevelser.

For oss betyr lærlinger engasjement og utvikling, for kundene våre betyr det en smak av fremtiden. Safari Catering er en leverandør hvor læring og kvalitet går hånd i hånd.

0
    Din handlekurv
    (0 produkter)
    Handlekurven din er tomGå tilbake til butikk