Historien bak Safari

Nye Faugstad 50 tall
Anton og Elna Faugstad   etablerte Safarikjeden

Familien Faugstad har alltid vært lidenskapelig opptatt av mat, kvalitet og service. Allerede i 1949 startet Anton Faugstad sin første butikk. I 1971 åpnet den første Safaributikken. Safari hadde på det meste 12 butikker. Sønnen Arild overtok på midten av 90 – tallet, og i 1999 startet han sitt eget produksjonsselskap, Matlyst.

Catering var noe Safari hadde drevet med på butikk i flere år, og Arild Faugstad så tidlig potensialet her. Safari Catering ble etablert som eget selskap i 2001. Siden har selskapet hatt en betydelig vekst, og ønsker å ekspandere ytterligere. Vi er opptatt av å lage tradisjonsrik mat, samtidig som vi driver med innovasjon og produktutvikling.

 I 2008 samlet Faugstad alle sin produksjon under samme tak i et splitter nytt og topp moderne anlegg i Olsvik.

Arild Faugstad
Arild Faugstad, Daglig leder Safarigruppen

I Safarihuset lages det alt fra pølser og pålegg til snitter og koldtbord. For Safari Catering og deg som kunde betyr det at du får de ferskeste produktene rett fra vår produksjon til ditt festbord.

«Høy kvalitet og personlig service er vårt varemerke»