Safari Catering

Safari Catering ble stiftet i januar 2001, og har i dag over 30 ansatte. De siste årene har vi hatt en betydelig vekst og ønsker å ekspandere ytterligere. I 2016 kjøpte vi Fana Catering og selskapsservice AS og er nå en solid totalleverandør på catering og selskapslokaler.

I april 2018 flyttet vi til et helt nytt og topp moderne kontor- og produksjonskjøkken i Kjøkkelvik.

Her lager vi alt fra snitter, koldtbord og møtemat til tapas, 3-retters og mye mer. For Safari Catering og deg som kunde, vil dette bety at du får de ferskeste produktene rett fra vår produksjon til ditt festbord.

Vi er opptatt av å lage tradisjonsrik mat, samtidig som vi driver med innovasjon og produktutvikling.
Du finner oss i Kjøkkelvikveien 75, 5178 Loddefjord.

«ET FANTASTISK MÅLTID ER NØKKELEN TIL EN VELLYKKET FEST!»

Miljø

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert bedrift

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Safari Catering tar miljø og bærekraft på alvor. Dette bidrar til kontinuerlig forbedring med å redusere negative effekter på klima og miljø, og å forbedre de positive effektene.
Vi krever at våre leverandører følger våre retningslinjer for miljø- og bærekraft, og jobber aktivt for å redusere sin miljøpåvirkning.

Ta gjerne kontakt

Har du innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer og tjenester kan forbedres hos Safari Catering ta gjerne kontakt med oss.

Rapport for 2023