Ringevikarer søkes

Safari Catering opplever økning i oppdragsmengden og er inne i en spennende utviklingsfase. Det ønsker vi å ha deg med på!

Vi ønsker å knytte til oss en pool av vikarer som vi kan ringe til når vi har oppdrag over kortere eller lenger tid. Vi trenger servitører, kokker og kjøkkenmedarbeidere. Du vil bli forespurt fra gang til gang og har fleksibilitet til å velge når det passer for deg. Passer perfekt for offshore-arbeidere, studenter, deltidsansatte eller dem som av ulike årsaker ikke er ute etter en fast stilling.

 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en spennende jobb i et fremtidsrettet selskap. Arbeidsdagene er varierte og utfordrende. Du vil jobbe med gode kollegaer i trivelige, moderne lokaler. Ryddige forhold og konkurransedyktige betingelser. En trygg og langsiktig arbeidsplass.

 

Arbeidstider og sted

  • Ringevikarer har arbeidstid etter behov og jobber på timer.
  • Arbeidssted er primært i Kjøkkelvikveien 75, og for noen av stillingene også i våre selskapslokaler i Bergensområdet.

 

Om oss

Safari Næringsmidler AS (Safari Catering) er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler. Vi hjelper private og profesjonelle kunder med fantastisk mat, servering og unike lokaler til alle anledninger. Selskapet har opparbeidet seg et solid renomme som totalleverandør på catering og selskapslokaler i Bergensområdet.

Safari Catering ble etablert i 2001. I 2016 kjøpte vi Fana Catering og Selskapsservice, og i 2018 flyttet vi inn i nybygde og moderne fasiliteter i Kjøkkelvik. Selskapet har i dag 21 fast ansatte, omsetter for ca 45 mkr og disponerer 11 attraktive selskapslokaler. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og er godkjent som Lærebedrift. Safari Catering har solide og langsiktige eiere, og er i en veldig spennende utvikling.

 

Søking

Er dette deg? Send din søknad og CV til jobb@safari.no

Intervjuer og ansettelser vil skje fortløpende og oppstartstidspunkt etter nærmere avtale.

    Skal vi kontakte deg?