Vi søker tilkallingshjelp, kokk
Bli en del av vårt kjøkkenteam!
Vi skal styrke vår stab og ser etter engasjerte kokker, med faglig stolthet, gode samarbeidsegenskaper og sans for kvalitet og effektivitet. Du vil jobbe operativt som kokk sammen med ca. 14 andre kokker og kjøkkenmedarbeidere. Du bør være løsningsorientert og fleksibel, og like å jobbe i et hektisk miljø sammen med andre. Den ideelle kokken balanserer sin lidenskap for mat med effektiv tilberedning, og er en positiv bidragsyter til miljøet.
Sentrale arbeidsoppgaver
- Produsere og tilberede mat etter gjeldende meny og retningslinjer
- Arbeide som kokk i vårt kjøkken og ute i selskaper
- Annet relevant arbeid i tilknytning til kjøkkenet
Kvalifikasjoner/Krav til stilling:
- Fagbrev som kokk
- Relevant erfaring, fortrinnsvis fra varmkjøkken
- Førerkort klasse B eller mer
- Du innehar god yrkesstolthet
- Du samarbeider godt og har gode holdninger
- Du har kunden i fokus
- Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
Arbeidstider og sted
- Arbeidstid vil kunne variere, spesielt i høysesong under konfirmasjon, bryllup og julebord
- Arbeidssted er primært i Kjøkkelvikveien 75, men også i våre selskapslokaler i Bergensområdet.
Vi tilbyr
Hos oss vil du få en spennende jobb i et fremtidsrettet selskap. Arbeidsdagene er varierte og utfordrende. Du vil jobbe med gode kollegaer i trivelige, moderne lokaler. Ryddige forhold og konkurransedyktige betingelser.
Om oss
Safari Næringsmidler AS (Safari Catering) er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler. Vi hjelper private og profesjonelle kunder med fantastisk mat, servering og unike lokaler til alle anledninger. Selskapet har opparbeidet seg et solid renomme som totalleverandør på catering og selskapslokaler i Bergensområdet.
Safari Catering ble etablert i 2001. I 2016 kjøpte vi Fana Catering og Selskapsservice, og i 2018 flyttet vi inn i nybygde og moderne fasiliteter i Kjøkkelvik. Selskapet har i dag 25 fast ansatte, omsetter for ca 50 mkr og disponerer 11 attraktive selskapslokaler. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og er godkjent som Lærebedrift. Safari Catering har solide og langsiktige eiere, og er i en veldig spennende utvikling. Safari Catering opplever økning i oppdragsmengden og er inne i en spennende utviklingsfase.
Søknad med CV sendes:
Kjøkkensjef Kenneth Thorsen
E-post: kenneth@safari.no
Mob: 473 31 648
Vi ser frem til å lese din søknad og CV.
Intervjuer og ansettelser vil skje fortløpende og oppstartstidspunkt etter nærmere avtale.