Varmmatansvarlig/Kokk


Søknadsfrist
: 30.06.20

Varighet: Fast

 

Vi skal styrke vår stab og ser etter en erfaren og engasjert kokk, med faglig stolthet, gode lederegenskaper og sans for kvalitet og effektivitet. Du vil jobbe operativt som kokk og samtidig ha faglig ansvar for varmkjøkkenet med 4 ansatte. Du bør være løsningsorientert og strukturert, og like å jobbe i et hektisk miljø sammen med andre. Den rette kandidaten vil være en motivator som evner å få det beste ut av ressursene på varmkjøkkenet.

 

Arbeidsoppgaver

Medvirke til å skape et godt arbeidsmiljø og motivere til økt arbeidsglede

Produsere og tilberede mat etter gjeldende meny

Bidra til produktutvikling og utarbeidelse av nye retter

Kjøkkenhygiene og IK-mat i henhold til gjeldende forskrifter

Delta som kokk ute i selskap

Annet forefallende som er påkrevd på kjøkkenet

 

Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring fra varmkjøkken

Gode lederegenskaper

Fagbrev som kokk

Førerkort kl B

IK-mat kurs

Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

 

Hos oss:

Normalarbeidstiden vil være kl 06.-14, men vil kunne avvike etter kundenes behov.  Fleksibilitet med arbeidstiden er en forutsetning.

Arbeid annenhver helg

Lønn etter avtale

Nærmere opplysninger kan fås ved å kontakte driftssjef Egil Refsnes, egil@safari.no, tlf 92698838.

Søknad med CV sendes via Finn.no innen 30.juni.

 

Safari Næringsmidler AS er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler. Vi hjelper private og profesjonelle kunder med fantastisk mat, servering og unike lokaler til alle anledninger. Safari Catering har opparbeidet seg et solid renomme som totalleverandør på catering og selskapslokaler i Bergensområdet.

Safari Catering ble etablert i 2001. I 2016 kjøpte vi Fana Catering og Selskapsservice, og i 2018 flyttet vi inn i nybygde og moderne fasiliteter i Kjøkkelvik. Vi har i dag 25 fast ansatte, omsetter for ca 45 mkr og disponerer 11 attraktive selskapslokaler. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og er godkjent som Lærebedrift.

Safari Catering er inne i en spennende utviklingsfase og søker en Varmmatansvarlig / Kokk på kjøkkenet som en viktig del av dette. De siste årene har vi hatt en betydelig vekst og skal ekspandere ytterligere.

Skal vi kontakte deg?