Restaurantsjef/Selskapsansvarlig

Denne personen vil være vårt kontaktpunkt med kunde og ansvarlig for innsalg, planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av større og mindre arrangementer i selskapslokalene våre. Stillingen skal sikre trygg, profesjonell og vellykket gjennomføring av kundens viktige anledninger, og bidra til Safari Caterings gode omdømme. Du vil etterhvert ha selvstendig ansvar for gjennomføring av selskaper. Som Restaurantsjef/Selskapsansvarlig skal du gi kunden trygghet til å legge ansvaret for viktige anledninger i dine hender, og opprettholde denne trygghet fra innledende dialog til etter gjennomført selskap. Du må forstå hva som er viktig for kunden og hvordan vi løser det for dem. Du må både ha overblikket og ha inngående kjennskap til de ulike del-leveransene i et selskap, og evne å koordinere dem på en trygg, tydelig, motiverende og god måte. Du må være praktisk og løsningsorientert, og evne å løse utfordringer som dukker opp. Stillingen krever fleksibilitet med hensyn til arbeidstider og arbeidsoppgaver, da arbeidstiden delvis bestemmes av kundens tilgjengelighet og når arrangementet finner sted.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Sende og følge opp tilbud til kunder
  • Lage ordrer og sende faktura
  • Beregne økonomi og prising av selskaper
  • Gjennomføre visninger i selskapslokalene
  • Svare på kundehenvendelser på mail og telefon
  • Oppfølging av kundene før, under og etter arrangement
  • Sørge for at alt utstyr er på plass
  • Ansvarlig for gjennomføring av selskaper, og selv delta i gjennomføringen
  • Ha kontroll på bemanning til selskap/arrangement
  • Utføre praktisk og forefallende arbeid i forbindelse med selskap
  • Bidra til god kommunikasjon, både med kunde, innad i administrasjonen og med kjøkkenet

 

Kvalifikasjoner/Krav til stilling:

  • Erfaring fra restaurantbransjen
  • Inngående kjennskap til ulike del-leveranser i et selskap
  • God struktur, logistikk og koordineringsevne
  • Økonomisk og administrativ forståelse
  • Stor arbeidskapasitet, innsatsvilje og fleksibilitet
  • Takle “mange jern i ilden”
  • Løsningsorientert og operativ i rollen
  • Høy grad av effektivitet og nøyaktighet i arbeidet
  • Flink med mennesker
  • Førerkort klasse B eller mer

 

Arbeidstid og sted

  • Stillingen som Selskapsansvarlig krever fleksibilitet da arbeidstiden delvis bestemmes av kundens tilgjengelighet og når arrangementet finner sted.
  • Arbeidssted er primært i Kjøkkelvikveien 75, og i våre selskapslokaler i Bergensområdet.

 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en spennende jobb i et fremtidsrettet selskap. Arbeidsdagene er varierte og utfordrende. Du vil jobbe med gode kollegaer i trivelige, moderne lokaler. Ryddige forhold og konkurransedyktige betingelser. En trygg og langsiktig arbeidsplass.

 

Om oss

Safari Næringsmidler AS (Safari Catering) er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler. Vi hjelper private og profesjonelle kunder med fantastisk mat, servering og unike lokaler til alle anledninger. Selskapet har opparbeidet seg et solid renomme som totalleverandør på catering og selskapslokaler i Bergensområdet.

Safari Catering ble etablert i 2001. I 2016 kjøpte vi Fana Catering og Selskapsservice, og i 2018 flyttet vi inn i nybygde og moderne fasiliteter i Kjøkkelvik. Selskapet har i dag 21 fast ansatte, omsetter for ca. 45 mkr og disponerer 11 attraktive selskapslokaler. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og er godkjent som Lærebedrift. Safari Catering har solide og langsiktige eiere, og er i en veldig spennende utvikling. Safari Catering opplever økning i oppdragsmengden og er inne i en spennende utviklingsfase. Det ønsker vi å ha deg med på!

 

Søking

Er dette deg? Søk i dag ved å klikke her

Vi ser frem til å lese din søknad og CV.

Intervjuer og ansettelser vil skje fortløpende og oppstartstidspunkt etter nærmere avtale.

    Skal vi kontakte deg?