Hjemmemiddag

Hjemmemiddag er resultatet av vårt ønske om å hjelpe våre kunder med skikkelig gode middager på en enkel måte og til en rimelig penge.

Våre kokker har tryllet fram hverdagsmiddager som de fleste vil like og gjort dem klar til den siste oppvarming hjemme hos deg. Alle rettene er tilberedt fra bunn av våre faglærte kokker med Safari Caterings egne oppskrifter. Hver uke blir 3 av disse rettene tilgjengelig for bestilling slik at du hele tiden vil oppdage nye smaksopplevelser. Det blir opp til deg om du vil bestille middag for én til tre retter pr uke.

Hjemmemiddag kan leveres som 2 porsjoner for 150 kr eller som en familiepakke for 2 voksne og 2 barn til 190 kr. Større familier kan selvsagt kombinere. Rettene kommer ferdig tilberedt og nedkjølt med en holdbarhet på 4 dager i kjøleskap. Det eneste du trenger å gjøre er å varme dem opp i ovn, kjele eller mikro og servere. Rettene er i utgangspunktet komplette, men noen av dem kan du legge til f.eks brød og salat om ønskelig.

Bestillingen må være mottatt innen kl 10 dagen før ønsket levering. Kundesenteret er åpent hverdager fra kl 08-16 og vi kjører ut fra kl 14-18

Vi kan kjøre middagene trygt hjem til deg for et tillegg på fra 100 kr. Du kan også hente dem her hos Safari Catering i Kjøkkelvikveien 75 og vil da få 5% rabatt på bestillingen. Du kan betale på forhånd eller med kort eller Vipps ved henting. Vårt Vipps-nr er: 604096

Ikke være redd for å kontakte oss for spørsmål, på telefon 55 50 75 00 eller e-post catering@safari.no.

Vi gleder oss til å servere deg middag!

Meny for uke 24 (8/6 – 14/6)