Heat & eat

Vi er dessverre utsolgt for heat & eat pinnekjøtt med tilbehør. Vi ønsker deg en riktig god jul oransje hjerte

Årets førjulstid og julefeiring vil være annerledes enn vanlig og vi i Safari Catering vil gjerne hjelpe deg med maten når du skal invitere dine nærmeste til en hyggelig feiring hjemme. Dette har ført til at, vårt nye konsept Heat & eat nå ser dagens lys.

Heat & eat er akkurat det ordene betyr – varm opp og spis. Vi leverer deg en eller flere pakker ferdig laget sous vide pinnekjøtt med tilbehør, du varmer det opp (ca 30 min) og kan servere dine gjester et deilig julemåltid – raskt og enkelt!

 

Vårt Heat & eat pinnekjøtt er ferdig kokt (Sous vide) og kan varmes opp på 4 måter – du velger det som passer deg best:

  • I vannbad. Pinnekjøtt, kålrotstappe og poteter varmes direkte i emballasjen i 30 minutter i vannbad.
  • I stekeovn og vannbad. Pinnekjøtt tas ut av emballasjen og varmes i stekeovn i 25-30 minutter. Kålrotstappe og poteter varmes samtidig i emballasjen i vannbad.
  • I kjele og vannbad. Pinnekjøtt legges på rist og dampes på tradisjonelt vis i kjele i 30 minutter. Kålrotstappe og poteter varmes samtidig i emballasjen i vannbad.
  • I dampovn og vannbad. Pinnekjøtt dampes i emballasjen etter dampovnens instruks i 25-30 min. Kålrotstappe og poteter varmes samtidig i emballasjen i vannbad, alternativt i dampovn.

Heat & eat sous vide pinnekjøtt kommer i pakker på 4 porsjoner – vi leverer hjem til deg (frakt tilkommer), du kan hente kostnadsfritt i din lokale butikk, eller du kan hente selv hos oss i Kjøkkelvikveien 75 og få 5% på hele ordren.

Vi ønsker dere en fin førjulstid!

Bestill her: