Moderne Koldtbord
NYHET: Våre erfarne kokker har satt sammen et helt nytt og moderne koldtbord, med fokus på kortreiste råvarer fra lokale kvalitetsleverandører.
Minimum 6 personer.
kr 479,00 – kr 567,00
Description
Dette koldtbordet inneholder:
- Røkt ørret fra Lerøy Fossen (4) med luftig eggerøre (3,7)
- Gourmet roastbiff fra Brakstad med remulade (3) og syltet delikatesseløk
- Hjemmelaget skagenrøre med chili (2,3,7,10) på bakt laks (4)
- Middelhavsmarinert kalkun med frisk brokkolisalat (3)
- Reker med rognperler og dillmajones (2,3,4,10)
- Ost- og spekebrett med lokale oster fra Ostegården i Fana (7), norsk spekemat og kjeks (1,3,11)
- Spanskinspirert potetsalat (7)
- Bakt tomatsalat med fetaost (7)
- Grovt brytebrød, surdeigsloff (1), smør (7) og aioli (3,10,12)
Til dette koldtbordet er det mulig å legge til to forskjellige tilvalg:
- Saftig svinenakke med chimichurri urtesaus
- Sashimi laks med mangosalsa og ponzusaus (1,4,6)
Allergener:
- 1 Gluten
- 2 Skalldyr
- 3 Egg
- 4 Fisk
- 5 Peanøtter
- 6 Soya
- 7 Melk
- 8 Nøtter
- 9 Selleri
- 10 Sennep
- 11 Sesam
- 12 Sulfitt
- 13 Lupin
- 14 Bløtdyr