Moderne Koldtbord

NYHET: Våre erfarne kokker har satt sammen et helt nytt og moderne koldtbord, med fokus på kortreiste råvarer fra lokale kvalitetsleverandører.

Minimum 6 personer.

kr 479,00kr 567,00

Description

Dette koldtbordet inneholder:

  • Røkt ørret fra Lerøy Fossen (4) med luftig eggerøre (3,7)
  • Gourmet roastbiff fra Brakstad med remulade (3) og syltet delikatesseløk
  • Hjemmelaget skagenrøre med chili (2,3,7,10) på bakt laks (4)
  • Middelhavsmarinert kalkun med frisk brokkolisalat (3)
  • Reker med rognperler og dillmajones (2,3,4,10)
  • Ost- og spekebrett med lokale oster fra Ostegården i Fana (7), norsk spekemat og kjeks (1,3,11)
  • Spanskinspirert potetsalat (7)
  • Bakt tomatsalat med fetaost (7)
  • Grovt brytebrød, surdeigsloff (1), smør (7) og aioli (3,10,12)

Til dette koldtbordet er det mulig å legge til to forskjellige tilvalg:

  • Saftig svinenakke med chimichurri urtesaus
  • Sashimi laks med mangosalsa og ponzusaus (1,4,6)
Allergener:
  1. 1 Gluten
  2. 2 Skalldyr
  3. 3 Egg
  4. 4 Fisk
  5. 5 Peanøtter
  6. 6 Soya
  7. 7 Melk
  8. 8 Nøtter
  9. 9 Selleri
  10. 10 Sennep
  11. 11 Sesam
  12. 12 Sulfitt
  13. 13 Lupin
  14. 14 Bløtdyr