HJEMMELUNSJ

Flere av våre produkter passer ypperlig til å samles for en digital lunsj på hjemmekontor, digitalt kundemøte, energi under en digital workshop eller lunsj på jobben med god avstand.

Vi leverer til ønskede adresser innen klokkeslettet du velger (mellom klokken 09.00 og 16.00) – fra 4 personer og oppover i Bergen og omegn. Alle våre lunsjpakker og brikker kan bestilles med hjemlevering til flere adresser med frakt fra kr 100,- per adresse.

Hver uke presenterer vi to utvalgte lunsjpakker; en standard og en vegetar variant. Felles for ukens utvalgte lunsjpakker er at de leveres med et hovedprodukt, drikke, noe søtt og noe sunt – ferskt, godt og fristende!

Ukens utvalgte Lunsjpakke uke 19

Du bestiller enkelt til deltagerne ved at du sender oss en henvendelse  i skjemaet under, så kontakter vi deg for detaljer og pris.

Kyllingwrap

Standard kr 149,-

Fyldig wrap med kyllingfilet i strimler med curry-marinade (gluten, egg, soya), presset rabarbra/ jordbærdrikk, nøtteblanding (nøtter, peanøtter, sesam) og 2 stk. assortert mini dounuts (gluten, melk, nøtter, soya).

Vegetar wrap

Vegetar kr 149,-

Fyldig vegetar wrap med stekt paprika, rødløk, chili, avokado og tzatziki (gluten, egg, melk, sennep), presset rabarbra/ jordbærdrikk, nøtteblanding (nøtter, peanøtter, sesam) og 2 stk. assortert mini dounuts (gluten, melk, nøtter, soya).

Send en henvendelse for et uforpliktende tilbud

  Ønsket lunsjpakke

  Antall personer

  Ønsket leveringsdato

  Ønsket leveringstid

  Kontaktinformasjon

  Kommentar

  Du kan også nå oss på 55 50 75 00 eller på catering@safari.no