Vinterkampanje - Full pakke & 3-retters meny
fra kr 1150,-

Bryllup er en av livets lykkeligste dager og skal samtidig være et godt minne i årene som kommer.

Finner ditt bryllup sted mellom november og april 2021
kan du benytte deg av vår vinterkampanje. Dette gjelder alle bryllup med dato fra og med 1.november, til og med 31.mars.

En full pakke fra oss inkluderer en rekke tjenester som er til god hjelp når man skal planlegge bryllup. Vi arrangerer nærmere 200 bryllup i året og er så mye eller lite involvert som dere som brudepar selv ønsker.

I tillegg til 3-retters meny som dere velger, inkluderer full pakke tilrettelegging, oppdekking, duker, servietter, lys og serveringspersonell. Som brudepar hos Safari Catering, får dere også deres egen restaurantsjef som vil være tilgjengelig for spørsmål i planleggingen.

I forkant av selve bryllupet, vil deres restaurantsjef – sammen med dere, gå gjennom alle detaljer rundt den store dagen – alt fra meny, allergener, bordkart, blomster, pynting, kjøreplan og andre viktige gjøremål, slik at ikke noe overlates til tilfeldighetene.

Sammen med dere vil vi i Safari Catering bidra til at dette blir en opplevelse for livet.

Ønsker du hjelp med å finne det perfekte bryllupslokalet, eller sette sammen den ultimate bryllupsmiddagen? Send oss en melding i kontaktskjemaet, ring 55 50 75 00 eller send oss en e-post på catering@safari.no

Nedenfor kan du ta en titt på to små filmer vi har laget, som viser litt av det du kan få som kunde hos oss:

  Skal vi kontakte deg?

  Bryllupsmeny

  Bryllupsmiddagen er særdeles viktig å få på plass. Du kan velge mellom de lekreste retter som gjestene vil sette stor pris på. Har dere egne ønsker, så kan dere snakke med vår kjøkkensjef, så skreddersyr vi en løsning for dere.

  Se selskapsmeny her →

  Catering meny

  I tillegg til selskapsmenyen, kan du også velge fritt fra cateringmenyen for å sette sammen den perfekte bryllupsmiddagen. Egne priser ved bruk av serveringspersonale. Spør oss!