Borddekor

I tillegg til et passende lokale, trenger du kanskje blomster, sanger eller en visevert? Safari Catering ønsker å være en avlastning for deg og har samarbeid med proffe leverandører som er med på å skape den totale rammen rundt ditt selskap. Du trenger kun en kontakt og vi ordner resten. Gi oss utfordringen med å skape den rette rammen rundt ditt selskap ut fra dine drømmer og forventninger. Vi strekker oss langt for å oppfylle dine drømmer.

Blomster

Vi har samarbeid med Nygård Blomster. Med lang erfaring, faglig dyktighet og fleksibilitet gjør det at våre kunder alltid er sikret de fineste blomstene. Her kan du velge akkurat det du ønsker til ditt arrangement med trygghet om et bra resultat – du står alltid fritt til å velge din blomsterleverandør til arrangementer hos Safari Catering.

Lys og servietter fra Løiten Lys Bergen

Når det gjelder lys og servietter samarbeider vi med Løiten Lys. De har et stort utvalg av lys og servietter, og over 90% av lysene som produseres av Løiten lys på Løten er håndlagd. Få den rette stemningen med dine egne valg av lys og servietter, det setter ditt eget preg på arrangementet.

Lurer du på noe? Send oss en melding i kontaktskjemaet, ring 55 50 75 00 eller send oss en e-post på catering@safari.no

    Skal vi kontakte deg?